“Джерела української Звитяги” (урок в 7-А класі)

22 жовтня 2022 року в СЗШ N 3 завітали дуже бажані та найочікуваніші гості, бо тільки їм від початку війни під силу зупинити агресію російської федерації та відстояти незалежність України! Це – наші захисники, наші військові, які стали символом хоробрості, патріотизму і боротьби за свободу та незалежність.Ми всі захоплюємося їхньою відданістю та сміливістю! І немає такої сили чи влади, яка б могла віддячити їм сповна! Але діти, такі багаті на доброту,ніжну посмішку, захоплений погляд, душевну пісню, щире слово, барвистий малюнок та власноруч прикрашений сувенір, змогли віддати частинку нашої вдячності найвідданішим синам України!
Урок 7-А класу з Оксаною Баняс “Джерела української Звитяги”, став тим підгрунтям, яке підтвердило наше спільне переконання: Україна понад усе, як історично, так і ментально!Це були одностайні висновки та відповіді: “ Що є найголовнішою причиною війни між росією та Україною?”; “ Чому росії не вдалося захопити Україну за три дні?”; портрет волонтера, формула ПЕРЕМОГИ…
Представники учнівського самоврядування запросили до нашої школи героїв-воїнів, які перебувають на реабілітаційному лікуванні з Миколаївської, Донецької області, Кіровоградщини, м. Одеси та Харкова. Воїни занурилися у шкільну атмосферу, пригадали своє шкільне житя, розповіли про свої улюблені уроки та бачення майбутнього. А після уроку воїнів запросили на святковий концерт з нагоди Дня Захисника України, який підготували вчителі: Михайло Стець, Іванна Родіонова, Оксана Баняс , Світлана Наум.
Творчі роботи учнів 6-9 класів з графіки та живопису були окрасою заходу в актовій залі.
Після концерту були і подарунки: малюнки зі словами вдячності від учнів 7-А класу та власноруч декоровані сувеніри від 8-В класу, підготовані разом з вчителем образотворчого мистецтва Антоніною Ярчук.
На заході були і міський Голова Андрій Кульчинський, інспектор відділу освіти Олександра Дирко, директор школи Ігор Лецюк, заступники директора Тетяна Боднар та Михайло Стець, вчитель історії Василь Гаврилик, батьки.
Учні і вчителі дякували Воїнам за мужність, силу, витривалість, патріотизм; за те, що ціною власного здоровя та життя захищають кордони України! А ми – завжди поруч!!!
Поширити: