12 травня напередодні Дня матері учні СЗШ№3 м.Трускавець завітали у санаторій «Джерело» з невеличким святковим концертом, присвяченимнашим прекрасним матерям .

12 травня напередодні Дня матері  учні СЗШ№3 м.Трускавець завітали у санаторій «Джерело» з невеличким святковим концертом, присвяченим нашим  прекрасним матерям .

        З чого починається любов до землі, до своєї держави – нашої України? З відчуття любові до матері, батька, до рідних та близьких. Усі ми зобов’язані любити ближнього, бо живемо на одній землі.

        Наше життя починається з матері – найріднішої, найближчої нам людини. Кожне її слово, мудрі поради і добрі діла – це книга життя, з якої ви вирушаєте в дорогу.

      Артисти співали пісні,  розказували гумористичні історії для гарного настрою  матерям, бабусям, їх діткам – вимушено переселеним особам з окупованих територій.

  Святкову програму підготували  заступник директора Стець М.В., педагог-організатор БанясО.А.,  вчитель музичного мистецтва Родіонова І.В..

               Учасники концертної програми: гурт «ТамДеМи» ( 6-А клас), «Brevis» (8-В клас),  «Окрилені піснею» ( 7-А клас), « Вишиваночка»(4-Б клас), «Аматори художнього слова» (7-А клас).

  Дякуємо директору школи  Ігорю ЗеновійовичуЛецюку за допомогу в організації заходу.

Поширити: