День вишиванки у СЗШ №3!

День Вишиванки – одне з улюблених свят у нашій школі. Воно покликане єднати українців, адже вишита сорочка є святим оберегом нашої нації. В умовах війни з російським агресором це свято набуває особливої значущості, бо вишиванка стала символом патріотизму, незламності, унікальності українського народу, його магічного безсмертя та доблесті.
День четверга у СЗШ №3 м. Трускавця був барвистим та співочим. Біля входу до школи учні зустрічали народними піснями гостей. Яскраві тематичні фотозони, притягували, наче магніт, своєю оригінальністю та красою. Всі охочі радо робили фото на згадку. Цікавим був майстер-клас з вишивання хрестиком та бісером. Нікого не залишила байдужим і дивовижна виставка дитячих робіт з бісеру та вишивки. Розпалили багаття незламного духу своїми танцями і наймолодші учасники свята – учні початкової школи. Святковий флешмоб «Вишиванка – це красиво!»
Перед початком святкового концерту та дефіле учнів відбулась батьківсько-педагогічна конференція. Серед питань, винесених на обговорення: аналіз результатів самооцінювання та участь батьківської спільноти в розробці стратегії розвитку закладу освіти, стратегії цифровізації школи; використання платформи для електронних журналів та щоденників, готовність учасників освітнього процесу до їхнього запровадження. Також було оголошено подяки головам батьківських спільнот, учні яких цьогоріч є випускниками школи: п. Ірина Явір, п. Юрію Наконечному, п. Володимиру Лептюку.
На свято вишиванки завітали міський голова п. Андрій Кульчинський та секретар ради п. Наталія Пономаренко.
Згуртованість, любов до рідного, оптимізм, гордість за свої традиції – це ті компоненти, які створили сьогодні ауру нашої рідної школи! Пишаймося і бережімо своє! Слава Україні!

Поширити: